Dubbel10 Super Ranking

Dubbel10 Super ranking

Vrijdag 13 mei tot en met 1 juli

Vanaf vrijdag 13 mei gaan wij starten met de Dubbel10 Super ranking. 8 weken lang kan je voor €5,- per ranking deelnemen aan deze super ranking. We houden hierbij een maximum aan van 40 deelemers per avond. Op de avond zelf wordt iedereen zoveel mogelijk ingedeeld in poules van 4. We spelen op de avond zelf twee keer in een poule.

De eerste ronde start om 20:00. De tweede ronde rond 22:00. Je kan er dus ook voor kiezen om één van de twee poules mee te spelen. Mocht het dus zo zijn dat je tot 21:00 moet werken, of juist de dag daarna erg vroeg op moet, kan je er voor kiezen de eerste of de tweede poulefase over te slaan. We spelen hierna dus géén knock out fase en er is op de avond zelf ook geen geld te verdienen. De puntverdeling is als volgt:

Elke leg die je wint in de poulefase, telt als ranking punt.
Legs tegen worden hierbij niet meegerekend.


Wij houden elke week bij wie er tegen wie gespeeld heeft om te voorkomen dat mensen elkaar wekelijks zullen treffen in de poule. Uiteraard kan het wel voorkomen dat je sommige mensen zo nu en dan vaker tegenkomt aangezien we twee poules per avond spelen.


Hoe ziet de finaledag eruit?

De finaledag is op zaterdag 9 juli vanaf 13:00

Iedereen die één keer deel heeft genomen en in de top 96 staat, plaatst zich automatisch voor de finaledag. De finaledag gaat opgedeeld worden in Goud, Zilver en Brons. De top 32 speelt voor goud, de nummers 33 tot en met 64 speelt voor zilver en 65 tot 96 speelt voor brons. Al het inschrijfgeld wordt op de finaledag uitgekeerd als prijzengeld. De verdeling is als volgt:

Goud 70% van het prijzengeld
Zilver 20% van het prijzengeld
Brons 10% van het prijzengeld


Wil je meedoen? Schrijf je dan in middels een app naar 06-21103976